Praag top 10 - de allerbeste tips voor een geslaagd stedentrip naar Praag

Praag top 10 / handige tips

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

Praagse Burcht

Karelsbrug

Oude Stadsplein

Josefov

Malá Strana

Wenceslasplein

stadstours

bezienswaardigheden

musea

uitgaan

 
TIP: excursies vanuit Praag
 
TIP: Praag voordeelkaarten
 
TIP: ontdek Praag op de fiets
 
meer handige Praag tips

PRAAG HANDIGE TIPS

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en staat er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Praag is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Praag wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Praag boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Praag tips:

Bespaar geld op je hotel
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Praag.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Praag rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Praag bezoeken.

Ontdek Praag op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Praag te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Praag met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Interessante excursies
Vanuit Praag kun je allerlei leuke excursies maken zoals naar het romantische Cesky Krumlov, de middeleeuwse stad Kutná Hora of het Terezin concentratiekamp.

Praag voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Praag kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Praag.


 

Praag bezienswaardigheden Praag voor beginners Praag reisinfo Praag informatie bijzondere plaatsen in Praag Praag tips